Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Subtraversari prin percutie
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Tehnologia de foraj prin metoda percutiei se bazeaza pe avansarea in teren a conductei actionata fiind de un echipament pneumatic de percutie atasat la capatul acesteia.

Echipamentul de percutie este un dispozitiv pneumatic robust  denumit ciocan pneumatic. Acesta este dotat cu accesorii modulare, denumite conuri de batere, care permit adaptarea lui la tubulaturi de diferite diametre.

Asamblarea si manipularea echipamentului de lucru se face cu operatiuni simple, manual sau mecanizat functie de tipul, in consecinta gabaritul, ciocanului pneumatic utilizat.

Procedeul de foraj prin metoda percutiei se utilizeaza pentru pozarea fara sapatura a conductelor cu diametre cuprinse inte (25 – 2000) mm, pe sub terasamente feroviale,  drumuri nationale si judetene, cursuri de apa, canale de irigatie, etc.    

Lucrarile executate cu metoda forajului orizontal prin percutie nu produc disconfort in traficul feroviar sau rutier si nu pericliteaza siguranta circulatiei.

In urma lucrarilor de subtraversare executate prin aceasta metoda nu este necesara reabilitarea terasamentelor de cale ferata sau a drumurilor. Nu disloca terenul si nu produce tasari.

Nu creeaza goluri sau prabusiri in timpul lucrului sau dupa executie.Timpul de executie este foarte scurt in raport cu alte tehnologii.

Este necesar un spatiu relativ mic, pentru executia lucrarii de subtraversare. Forajul prin metoda percutiei se poate executa in aproape orice fel de teren.
Din Gura in Gura